Συμβουλές για το πρώτο Ραντεβού:10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κάθε κορίτσι

Συμβουλές για το πρώτο Ραντεβού:10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κάθε κορίτσι

Λοιπόν ,γνωρίσατε ένα εντάξει άτομο με το οποίο πρόκειται να βγείτε. Έχετε ενθουσιαστεί; Σίγουρα. Έχετε λίγο άγχος; Λογικό. Λοιπόν, πώς πρέπει να αντιμετωπίζετε το άγχος που αναπόφευκτα μας προκαλεί ο φόβος του πρώτου ραντεβού; Όσο κλισέ και αν ακούγεται, το να είστε ο εαυτός σας είναι μάλλον ο καλύτερος τρόπος να διασφαλίσετε όχι μόνο ότι θα περάσετε καλά στο πρώτο ραντεβού, αλλά ότι θα υπάρξει επίσης και δεύτερο.

Εκτός από τα παραπάνω , υπάρχουν μερικά αρκετά συγκεκριμένα πρέπει και δεν πρέπει, τα οποία είναι σημαντικό να έχετε στο μυαλό σας όταν περνάτε χρόνο με κάποιο εντελώς νέο πρόσωπο- απλά να θυμάστε ότι όλα έχουν να κάνουν με το να δημιουργήσετε μία σταθερή πρώτη εντύπωση για να πετύχετε και ένα δεύτερο ραντεβού με κάποιον που πραγματικά σας αρέσει. Διαβάστε παρακάτω τις συμβουλές για το πρώτο ραντεβού που κάθε κορίτσι πρέπει να ξέρει.

1. ΠΡΕΠΕΙ να μιλάτε.
Σε κανέναν δεν αρέσει ένα άτομο που δεν λέει αυτά που θέλει, έτσι , αν το ραντεβού σας πει ότι έχει κλείσει να φάτε βραδινό σε ένα σούσι εστιατόριο και δεν τρώτε ψάρι, ή θέλει να πάτε σε ένα κοκτέιλ μπαρ αλλά εσείς δεν πίνετε, πρέπει να μιλήσετε. Αν τους το πείτε αφού έχετε καθίσει και παραγγείλει το μόνο που θα καταφέρετε είναι να φανείτε περίεργες. Το ίδιο ισχύει όσον αφορά και το να είσαστε παθητικές. Αν το ραντεβού σας σας ρωτήσει τι θέλετε να φάτε, να πείτε ή αν θέλετε να μοιραστείτε ένα επιδόρπιο, μην πείτε «δεν με πειράζει- τι θέλεις εσύ» Αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει τον άλλο να βαρεθεί, πολύ γρήγορα..

2. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φορέσετε πράγματα με τα οποία δεν μπορείτε να περπατήσετε, να φάτε, να ανασάνετε ή να μιλήσετε

Προφανώς, θέλετε να δείξετε τον πιο ωραίο σας εαυτό, αλλά το πρώτο ραντεβού δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να φορέσετε για πρώτη φορά τα καινούρια σας τακούνια, ή αυτό το φόρεμα το οποίο σας είναι λίγο υπερβολικά στενό. Γιατί; Επειδή ένα πρώτο ραντεβού είναι ήδη αρκετά αγχωτικό , και το να νιώθετε και άβολα μέσα στα ρούχα σας απλά θα χειροτερέψει την κατάσταση, Επιπλέον , δε θα είναι κρίμα να μην μπορείτε να περπατήσετε λίγα τετράγωνα σε μία όμορφη νύχτα επειδή φοράτε πολύ ψηλά τακούνια;

3. ΠΡΕΠΕΙ να είστε στην ώρα σας.
Ναι, ξέρουμε ότι υπάρχει ακόμα η κλασσική λογική ότι πρέπει να αργήσετε λίγο, αλλά στο πρώτο ραντεβού, θα κάνετε καλύτερη εντύπωση αν εμφανιστείτε στην ώρα σου. Θα θέλατε η άλλη πλευρά να αργήσει να έρθει; Μάλλον όχι.

4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πιείτε πολύ.
Ότι και να πούμε εδώ θα ακουστεί σαν κήρυγμα από τους γονείς σας, αλλά κρατήστε αυτό στο μυαλό σας: Το να πρέπει να κουβαλήσεις κάποιον που γνωρίζεις ελάχιστα δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό( ούτε το να μπερδεύετε τα λόγια σας ή το να κλαίτε στο τραπέζι ενώ τρώτε). Σίγουρα ένα ή δύο κοκτέιλ μπορεί να χαλαρώσουν το κλίμα και να σας κάνουν να διασκεδάσετε, αλλά πρέπει να ξέρετε τα όριά σας.

5. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχετε εμμονή με την εμφάνισή σας.
Ποιος θέλει να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο από το ραντεβού του για να τρέχει στο μπάνιο για να χτενίζεται , να ξαναβάζει κραγιόν, ή να τσεκάρεται στον καθρέφτη κάθε μισή ώρα; Προσπαθήστε όσο θέλετε να έχετε μία ωραία εμφάνιση πριν συναντήσετε το άτομο με το οποίο θα βγείτε, αλλά χρησιμοποιείστε την ενεργεία σας για να έχετε μία ωραία συζήτηση αντί να ανησυχείτε συνέχεια για το πώς δείχνετε.

6. ΠΡΕΠΕΙ να απομακρύνετε το κινητό σας.
Κυρίες μου, αυτή είναι η πιο σημαντική συμβουλή. Το να τσεκάρετε μανιωδώς το κινητό σας κάθε δύο λεπτά, μπορεί εύκολα να χαλάσει τη βραδιά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αγενές να κοιτάτε συνέχεια το κινητό σας ενώ το άλλο άτομο προσπαθεί να συζητήσει μαζί σας. Μπορείτε να τσεκάρετε το Instagram αργότερα—και φυσικά μην ανεβάσετε τίποτα για το ραντεβού σας εκείνη την ώρα ή μην ανεβάζετε φωτογραφίες στο snapchat όταν δεν κοιτάει το άλλο άτομο. Αυτή η συμπεριφορά είναι απλά περίεργη.

7. ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε ερωτήσεις.
Ένας αλάνθαστος τρόπος για να σιγουρέψετε ότι η συζήτηση θα κυλήσει εύκολα είναι απλά να κάνετε ερωτήσεις. Κάντε γενικές ερωτήσεις αρχικά( για τη δουλειά , την οικογένεια, τον ελεύθερο χρόνο κτλ) μέχρι να νιώσετε και οι δύο αρκετά άνετα ώστε να μιλήσετε και για πιο σοβαρά πράγματα, όπως τις πολιτικές πεποιθήσεις, την θρησκεία και , ουφ, τους πρώην,

8. ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε κίνηση να πληρώσετε.
Ένας ευγενικός τρόπος να το κάνετε είναι απλά να πάρετε στα χέρια σας το λογαριασμό όταν έρθει. Αν το ραντεβού σας επιμένει, προτείνετε να μοιραστείτε το λογαριασμό, ή τουλάχιστον αφήστε εσείς το φιλοδώρημα. Παρ’ όλα αυτά αν προσφερθείτε να πληρώσετε εσείς ή να μοιραστείτε το λογαριασμό, να είστε προετοιμασμένες να πληρώσετε όντως.

9.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ  να αρχίσετε την παρακολούθηση μετά το ραντεβού.
Αν περάσατε καλά και νιώθετε πως θέλετε να στείλετε ένα απλό μήνυμα αργότερα το ίδιο βράδυ ή την επόμενη μέρα, κάντε το. Απλά μην αρχίσετε να τον παρακολουθείτε και κάνετε κατά λάθος like στις φωτογραφίες στο Instagram— ή ακόμα χειρότερα στις φωτογραφίες των πρώην ..

10. ΠΡΕΠΕΙ να είστε θετικές.
Όσο χάλια και να ήταν η μέρα σας στη δουλειά ή όσο κακό και να είναι το σέρβις στο εστιατόριο που πήγατε ή αν η ταινία που είδατε ήταν χάλια- προσπαθήστε να παραμείνετε θετικές όταν ξεκινάτε να γνωρίζετε κάποιον. Θα απομακρύνει το άγχος του άλλου για το εάν σας κάνει να περνάτε καλά και θα σας κάνει και εσάς να φαίνεστε πιο ευχάριστη ,αγνή και απλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *